18 december 2018

Vanaf 1 december 2018 wordt het team van Stichting Kijksluiter versterkt door Dimitri Vermeer.

Dimitri is poliklinisch apotheker in het Alrijne Ziekenhuis, met ook ruime ervaring in de openbare apotheek. Hij is al jaren actief om geneesmiddelenvoorlichting laagdrempelig en begrijpelijk te maken, onder andere als initiator van Pharmatube. Zijn ideeën en ambities op dit vlak sluiten perfect aan bij de doelstellingen van Stichting Kijksluiter.

Als Farmaceutisch Directeur zal hij een superviserende rol vervullen in de kwaliteitsbewaking van Kijksluiter en het primaire aanspreekpunt worden voor stakeholders uit de apotheekwereld. Hij zal zijn werk bij Stichting Kijksluiter combineren met zijn werk in het Alrijne Ziekenhuis, om enerzijds de directe farmaceutische zorgverlening niet te hoeven missen, maar ook om ervaringen uit de praktijk te kunnen inzetten bij de maatschappelijke beleidsbepaling van Stichting Kijksluiter.